MUSIK76

Download Musik Kesukaan Mu Disini
Lagu Barat Home Lagu Indo
Didi-Kempot Stasiun Balapan Lyric - Musik76

Musik76: Ning stasiun balapan Kuto solo sing dadi kenangan Kowe karo aku Naliko ngeterke lungamu Ning stasiun balapan Rasane koyo wong kelangan Kowe ninggal aku Ra kroso netes eluh ning pipiku Da a... Dada sayang Da... Slamat jalan Reff: Janji lungo mung sedelo Jare sewulan ra ono Pamitmu naliko semono Ning stasiun balapan solo Jare lungo mung sedelo Malah tanpo kirim warto Lali opo pancen nglali Yen eling mbok enggal bali
» » Didi-Kempot Stasiun Balapan Lyric