MUSIK76

Download Musik Kesukaan Mu Disini
Lagu Barat Home Lagu Indo
DIDI KEMPOT feat. DENNY CAKNAN - LAYANG KANGEN (TRIBUTE TO DIDI KEMPOT) - Musik76

Musik76: #DENNYCAKNAN #DIDIKEMPOT #LAYANGKANGEN Selamat jalan sang maestro Didi Kempot, telah usai hadiranmu menghibur kami, namun selamanya karyamu akan menemani dan kami kenang. Denny Caknan memberikan penghormatan terakhir kepada Idolanya dari kecil dengan menyanyikan lagu yang merupakan lagu sang mendiang favorit dari Denny Caknan yaitu "Layang Kangen". Sugeng Tindak Pakde DIDI KEMPOT (1966 - 2020 ) Lyric Layangmu tak tompo wingi kuwi Wes tak woco opo karepe atimu Trenyuh ati iki moco tulisanmu Ora kroso netes eluh neng pipiku Umpomo tanganku dadi suwiwi Iki ugo aku mesti enggal bali Ning kepiye maneh mergo kahananku Cah ayu entenono tekanku Ora maido sopo wong sing ora kangen Adoh bojo arep turu angel merem Ora maido sopo wong sing ora trenyuh Ora kepethuk sak wetoro pengen weruh Percoyo aku, kuatno atimu Cah ayu, entenono tekaku Umpomo tanganku dadi Suwiwi Iki ugo aku mesti enggal bali Ning kepiye maneh mergo Kahananku Cah ayu entenono tekaku Ora maido sopo wong sing Ora kangen Adoh bojo arep turu angel Merem Ora maido sopo wong sing Ora trenyuh Ora kepethuk sak wetoro Pengen weruh Percoyo aku, kuatno atimu Cah ayu, entenono tekaku Cah ayu, entenono tekaku Credit Artist @DENNY CAKNAN feat Didi Kempot Lagu : Layang Kangen ciptaan Didi Kempot Master own by @PT. MUSIK PERDANA KREATIVA & @PHI MUSIC @DENNY CAKNAN Music Arrangement : @ISHAL faishal rizal Clip Directed by Rasyid Arari Clip Taken by Worry Cover Art & Thumbnail : Kashira Art (Sino) ======================================== Licensed to YouTube by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: http://smarturl.id/idemusic Optimize your video now: http://smarturl.id/optimize
» » DIDI KEMPOT feat. DENNY CAKNAN - LAYANG KANGEN (TRIBUTE TO DIDI KEMPOT)