MUSIK76

Download Musik Kesukaan Mu Disini
Lagu Barat Home Lagu Indo
CIDRO 2  [ koplo jaranan ] ~ Era Syaqira   |   LUNGO AWAKKU - Musik76

Musik76: Panas – panase serngenge kuwi kang nguliti awak iki Rakha Gedruk Jaranan Title : koplo CIDRO 2 Artis : Era Syaqira Songwriter : Didi Reog Rakha Musik (Cp. 0812 3467 8099) Kendang : Gatot Keyboard : Kariezt Gitar : Fajar Bass : Pangat Suling : Brengos Tamborin : Bogel website | http://khatulistiwarecord.com facebook : KTWRecord instagram : khatulistiwa_record AVAILABLE ON iTunes : http:// Spotify : http:// Amazon : http:// Deezer : http:// ----------------------------------------------------------------------------------- Lirik : Durung nganti garing tatu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku leloro – loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro dipopulerkan oleh : Didi Kempot ----------------------------------------------------------------------------------- #EraSyaqira #Cidro2 #RakhaMusik Email : info@khatulistiwarecord.com Copyright © 2021 Khatulistiwa Record. All rights reserved.
» » CIDRO 2 [ koplo jaranan ] ~ Era Syaqira | LUNGO AWAKKU