MUSIK76

Download Musik Kesukaan Mu Disini
Lagu Barat Home Lagu Indo
Cidro 2 - Yeni Inka - ADELLA (  ANEKA SAFARI) | Lungo Awakku Sing Kudu Lungo - Musik76

Musik76: Title: Cidro 2 / Panas Panase Srengenge Kuwi Artist: Yeni Inka Songwriter: Didi Reog Music Arrangement: ADELLA *** Yuk Berlangganan Subscribe Channel Youtube kita yang lain : http://bit.ly/anekasafaribts ( di balik layar proses shooting ) http://bit.ly/AnekaSafariTV ( channel khusus dangdut nostalgia ) http://bit.ly/AnekaSafariKaraoke ( channel khusus audio tanpa vokal ) selamat menikmati .. Untuk Terjemahan Bahasa Indonesia ➡ Aktifkan SUBTITLE .. Siapa yang punya kisah serupa seperti isi lagu ini silahkan cerita ambyarkan kolom komentar .. Lirik Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku leloro – loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku keloro – loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu *** Available download & streaming on : iTunes ♪ : coming soon .. Spotify ♪ : coming soon .. Deezer ♪ : coming soon .. Buy on Amazon : coming soon .. Unduh Aplikasi Download Resmi Aneka Safari Digital : http://bit.ly/2I9DNep Other Popular Video From Our Artist : Happy Asmara | http://bit.ly/HappyPlayASR Nella Kharisma | http://bit.ly/NellaPlayASR Jihan Audy | http://bit.ly/JihanAudyPlayASR Vita Alvia | http://bit.ly/VitaAlviaPlayASR Denik Armila | http://bit.ly/DenikArmilaPlayASR Via Vallen | http://bit.ly/ViaVallenPlayASR Syahiba Saufa | http://bit.ly/SyahibaPlayASR Lutfiana Dewi | http://bit.ly/LutfianaDewiPlayASR Nanda Feraro | http://bit.ly/NandaFeraroPlayASR Mahesa | http://bit.ly/MahesaPlayASR Mala Agatha | http://bit.ly/MalaAgathaPlayASR *** Connect with us: Facebook : http://www.facebook.com/anekasafarirecords Twitter : http://twitter.com/SafariRecordsID Instagram : http://www.instagram.com/safarirecords/ Contact : Tlp. : +62 852 3328 6688 ( Admin ) Email : info@anekasafari.com Website : www.anekasafari.com Copyright © 2020 Aneka Safari Records. All rights reserved. #YeniInka #Adella #PanasPanaseSrengengeKuwi #Music #AnekaSafariRecords ======================================== Licensed to YouTube by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: http://smarturl.id/idemusic Optimize your video now: http://smarturl.id/optimize *** Yuk share link video ini di Facebook & Whatsapp kalian lur .. di era digital sawernya pakai subscribe dan klik lonceng, komentar yang banyak , dan share bagikan ke teman teman kalian .. matursuwun lur ..
» » Cidro 2 - Yeni Inka - ADELLA ( ANEKA SAFARI) | Lungo Awakku Sing Kudu Lungo