MUSIK76

Download Musik Kesukaan Mu Disini
Lagu Barat Home Lagu Indo
Aku Cah Bakoh – Yeni Inka ( Video Lirik) OM Adella - Musik76

Musik76: #adella #yeniinka #hennyadella #akucahbakoh Title : Aku Cah Bakoh Writer : Novid Nugraha Singer : Yeni Inka Music : OM Adella Lirik : Bade dipontang pantingke * Meh model kepiye Kulo mung manut dalene Gusti sing nentokne Mboten ajeng sambat Kulo tasih kuat Semangat lan mboten njepat Gusti kulo tasih semangat ngadepi kabeh Kulo tasih bakoh amergo kulo sumeleh Mboten ajeng sambat gusti mboten sah kuwatir Kulo masih semangat hingga di titik akhir Kabeh iki pancen sing terbaik dinggo aku Matur suwun gusti sampun nguatke atiku Kecewa lara duka senang susah bahagia Semua kurasa hingga aku pun tak berdaya * Matursuwun Gusti, matursuwun sanget Sampun diparingi ati sing kuat go banget Nompo kasunyatan sing soyo ugal ugalan Aku ora mundur aku tetap siap tempur Paribasan nandur telo ning ngisor wet gedang Aku kudu lilo ikhlas golek dalan padang Bokdo mangan mangan ketupat jo lali pyuri santen Mbok menawi lepat kawulo nyuwun ngampunten *
» » Aku Cah Bakoh – Yeni Inka ( Video Lirik) OM Adella