MUSIK76

Download Musik Kesukaan Mu Disini
Lagu Barat Home Lagu Indo
Esa Risty - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) | Koplo Version ( Video) - Musik76

Musik76: Esa Risty - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) | Koplo Version ( Video) Lagu terbaru Esa Risty 2020 Download & streaming "Cidro 2" di Joox= http://open.joox.com/s/rd?k=jyN0a Spotify= Deezer= http://deezer.page.link/9vYD2VYX9iCSiuoH7 Itunes = http://itunes.apple.com/album/id1554715520?ls=1&app=itunes Amazon = Songwriter by Didi Reog Arranger by Agus Gae ARD Editor video by Prima HP Team Directed by Ard Management ℗ & © 2020 ARD MANAGEMENT Lyric Durung nganti garing Catu sing ning atiku Tego-tegone sliramu Nambahi loro batinku Aku ora percoyo Nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto Yen sliramu kuwi cidro Panas-panase srengenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging seh panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Reff : Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku keloro-loro Ra bakal awakku iki Bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Snajan loro neng njero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu ================================ Contact our Management: Tlp.Wa : 081237117507 Email: Ardyan.why20@gmail.com ardmanagement2019@gmail.com Enjoy & stay connected with us! ► Like us on Facebook: http://www.facebook.com/ardmanagement1/ ► Follow us on Twitter: http://twitter.com/ArdianIndra11?s=08 ► Follow us on Instagram: http://www.instagram.com/ard_managem... ► Google+ : http: ► Website : http: #EsaRisty #Cidro2 #ARDManagement ======================================== Licensed to YouTube by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: http://smarturl.id/idemusic Optimize your video now: http://smarturl.id/optimize
» » Esa Risty - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) | Koplo Version ( Video)