MUSIK76

Download Musik Kesukaan Mu Disini
Lagu Barat Home Lagu Indo
Roso Atiku – Yeni Inka ( Video Lirik) Yeni Inka Production - Musik76

Musik76: #rosoatiku #yeniinka #yiloproduction Title : Roso Atiku Writter : Rindra Putra Singer : Yeni Inka Music : Yeni Inka Production Lirik : Elingo gek semono Aku ngucapake tresno Ora nyongko, ora ngiro Kowe nompo roso kulo Saiki bebarengan Ngadepi kabeh pacoban Amung kowe, ra liyane Sing tak jogo selawase Takkan pernah terganti Roso atiku iki Matur suwun wis ngancani aku Esem lan guyumu gawe bungah atiku Mung siji pesenku nggo awakmu Tulung ojo ninggalke aku Saiki bebarengan ngadepi kabeh pacoban Amung kowe, ra liyane, sing tak jogo selawase Takkan pernah terganti Roso atiku iki Matur suwun wis ngancani aku Esem lan guyumu gawe bungah atiku Mung siji pesenku nggo awakmu Tulung ojo ninggalke aku Aku rabakal ninggalke kowe Mergo tresnaku ro kowe selawase Tak jaluk kowe ojo sumelang Tresnoku ora bakal ilang Matur suwun wis ngancani aku Esem lan guyumu gawe bungah atiku Mung siji pesenku nggo awakmu Tulung ojo ninggalke aku Aku rabakal ninggalke kowe Mergo tresnaku ro kowe selawase Tak jaluk kowe ojo sumelang Tresnoku ora bakal ilang Tresnoku ora bakal ilang
» » Roso Atiku – Yeni Inka ( Video Lirik) Yeni Inka Production