MUSIK76

Download Musik Kesukaan Mu Disini
Lagu Barat Home Lagu Indo
AKU CAH BAKOH - Yeni Inka Adella - OM ADELLA - Musik76

Musik76: Title : Aku Cah Bakoh Singer by Yeni Inka Adella Songwriter by Novid Nugraha Musisi : Kendang : Noupy 501 ADELLA Bass : Pak Eko ADELLA Gitar melody : Momon ADELLA Ritem : Sarmo ADELLA Kyboard 1: Nyemung ADELLA Kyboard 2 : Pras ADELLA Taborin : Saridin ADELLA bakul kaos ZYROF47 081212129158 Suling : Fendik ADELLA Pimp ; H TOTOK SR ============================ Dengarkan Playlist terbaik kami hanya di langit musik : http://www.langitmusik.co.id/sharePl.do?playlistId=14772974 Lyric : ( Aku Cah Bakoh ) Bade dipontang pantingke Meh model kepiye Kulo mung manut dalene Gusti sing nentokne Mboten ajeng sambat Kulo tasih kuat Semangat lan mboten njepat Gusti kulo tasih semangat ngadepi kabeh Kulo tasih bakoh amergo kulo sumeleh Mboten ajeng sambat gusti mboten sah kuwatir Kulo masih semangat hingga di titik akhir Kabeh iki pancen sing terbaik dinggo aku Matur suwun gusti sampun nguatke atiku Kecewa lara duka senang susah bahagia Semua kurasa hingga aku pun tak berdaya Bade di pontang pantengke Meh model kepiye Kulo mung manut dalene Gusti sing nentokne Mboten ajeng sambat Kulo tasih kuat Semangat lan mboten njepat Matursuwun Gusti, matursuwun sanget Sampun diparingi ati sing kuat go banget Nompo kasunyatan sing soyo ugal ugalan Aku ora mundur aku tetap siap tempur Paribasan nandur telo ning ngisor wet gedang Aku kudu lilo ikhlas golek dalan padang Bokdo mangan mangan ketupat jo lali pyuri santen Mbok menawi lepat kawulo nyuwun ngampunten Bade di pontang pantengke Meh model kepiye Kulo mung manut dalene Gusti sing nentokne Mboten ajeng sambat Kulo tasih kuat Semangat lan mboten njepat ============================= Copyright © 2021 Henny Adella. All rights reserved. Terima Kasih Sudah Menonton Video Dari Kami Jangan Lupa Like, Share, Comment & Subscribe Chanel Youtube Henny Adella
» » AKU CAH BAKOH - Yeni Inka Adella - OM ADELLA