MUSIK76

Download Musik Kesukaan Mu Disini
Lagu Barat Home Lagu Indo
Happy Asmara - Menungso Ora Toto ( Music Live) - Musik76

Musik76: Music Live from Happy Asmara "Menungso Ora Toto" Sound Engginering by Maska Audio Arrangement by Music Interactive Songwritter by Andryan Nur Videographer by Maska Crewaktif ℗ & © Maska Music Records Lokasi : Caffe Kuning Blitar Musisi : Cak : Deo Cuk : Ipung Bass : Dika Gitar : Deblong Kendang : Cak Tembel Drumer : Colopot Kyboard : Hendra Saxophone : Wahyu Sound Engineer : Taufiqul .R Ati Hang Cacat - Wandra : http://youtu.be/HFcMJaM87v4 Nutupi Laraku - Emy Lariza : http://youtu.be/YvHA4C0jBiY Wedi Kelangan - Happy Asmara : http://youtu.be/IcEAOvODIpk Tetap Setia - Charly Van Houten : http://youtu.be/d-iDn_dpQMY​ Layang Dungo Restu - Esa Risty : http://youtu.be/Hvp6anthmas​ Kowe Ora Nduwe Ati - Safira Inema : http://youtu.be/yF6U8qh-Fnc​ Kebal Kelaran - Happy Asmara : http://youtu.be/kFNArb0HmfE​ Lupakan Mantan - Mala Agatha : http://youtu.be/itvAGFnjLco​ Kuat Ati - Mala Agatha : http://youtu.be/ZMZoo8U0Tf4​ Aku Ikhlas - Safira Inema : http://youtu.be/qJ-RN_g_tI8​ Angin Dalu - Safira Inema : http://youtu.be/DcYKwkHrroc​ Ngraji Angin - Lina Shalova : http://youtu.be/124qrN4Zat0​ Ati Sing Liyo - Irenne Ghea : http://youtu.be/5aLR-Zpb92Q​ Sambel Terasi - Safira Inema : http://youtu.be/rJW0p9EQUoc​ Para Mantan - Mala Aghata : http://youtu.be/waBhsfgnz4o​ Lyric : Menungso Ora Toto Pas wingi kowe mblenjani janji Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli Tak nei ati ora ngerteni Dasari kowe randue ati Aku ning kene mbok sepeleke Ra tau nggatheke aku sing meduleke Kowe kui cen menungso ora toto Cerito wingi tak tuliske dadi lagu Mergo kahanane sing marai ngelu Angin wengi sing nggregesei njero awak iki Sing marai netes elus ono pipi Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke Phendak dino anane mung rame wae Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno Gusti tulung aku ikhlas ora popo Aku sing gemati Aku sing nresnani Jarene ngancani malah ngeliyo ati #MenungsoOraToto #HappyAsmara #MusicInteractive​ FOR BUSINESS WA : 085859995721 / Indro Follow us :👇 Facebook : - Instagram : - Twitter : maska_pro01 Email : info@maskamusikdigital.com Website : http://bit.ly/2SfBITq​ Subscribe : http://bit.ly/SubsMusicInteractive​ Music Interactive's Youtube is under management of: dr.m, Indonesia's 1st Certified & Youtube MCN http://servicesdirectory.withyoutube​...
» » Happy Asmara - Menungso Ora Toto ( Music Live)