MUSIK76

Download Musik Kesukaan Mu Disini
Lagu Barat Home Lagu Indo
Sewu Kutho – Yeni Inka ( Video Lirik) OM Adella - Musik76

Musik76: #adella #yeniinka #hennyadella #sewukutho Title : Sewu Kutho Writer : Didi Kempot Singer : Yeni Inka Music : OM Adella Lirik : Sewo kuto uwis tak liwati Sewu ati tak takoni Nanging kabeh podo rangerteni Lungamu neng endi Pirang tahun anggonku nggoleki Seprene durung biso nemoni Wis tak coba nglaliake Jenengmu soko atiku Sak tenane aku ora ngapusi Isih tresno sliramu Umpamane kowe uwis mulyo Lilo aku lilo Yo mung siji dadi panyuwunku Aku pengin ketemu Senajan waktumu mung sedhela Kanggo tombo kangen jroning dodo Wis tak coba nglaliake Jenengmu soko atiku Sak tenane aku ora ngapusi Isih tresno sliramu Umpamane kowe uwis mulyo Lilo aku lilo Yo mung siji dadi panyuwunku Aku pengin ketemu Senajan sak kedeping moto Tak nggo tombo kangen jroning dodo Senajan waktumu mung sedhela Tak nggo tombo... Kangen... Jroning dodo...
» » Sewu Kutho – Yeni Inka ( Video Lirik) OM Adella