MUSIK76

Download Musik Kesukaan Mu Disini
Lagu Barat Home Lagu Indo
HAPPY ASMARA - CIDRO 2 [ Dj Remix ] (   ) Panas panase srengenge kui - Musik76

Musik76: HAPPY ASMARA - CIDRO 2 [ Dj Remix ] ( ) Panas panase srengenge kui Executive Producer : Fortuna Enterprise MUSIC PRODUCTION Songwriter: Didi Reog Arranger: Fortuna Music Vocal: Happy Asmara PRODUCTION Producer: Fortuna Enterprise Video: Fortuna Pictures Talent: Lyric Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku leloro – loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku keloro – loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu ============================================================================= Playlist From Our Artists: Happy Asmara | http://bit.ly/Playlist_HappyAsmara-FE Safira Inema | http://bit.ly/Playlist_SafiraInema-FE Jihan Audy | http://bit.ly/Playlist_JihanAudy-FE Dewa Kipli | http://bit.ly/Playlist_DewaKipli-FE Dewi Ayunda | http://bit.ly/Playlist_DewiAyunda-FE Yuni Vebra | http://bit.ly/Playlist_YuniVebra-FE Rosynta Dewi | http://bit.ly/Playlist_RosyntaDewi-FE Ajeng Kartika | http://bit.ly/Playlist_AjengKartika-FE Nadia Aprilia | http://bit.ly/Playlist_NadiaAprilia-FE Arnilla Putri | http://bit.ly/Playlist_ArnillaPutri-FE Mala Agatha | http://bit.ly/Playlist_MalaAgatha-FE Fira Azzahra | http://bit.ly/Playlist_FiraAzzahra-FE Dike Sabrina | http://bit.ly/Playlist_DikeSabrina-FE Lusiana Malala | http://bit.ly/Playlist_LusianaMalala-FE Dian Marshanda | http://bit.ly/Playlist_DianMarshanda-FE Playlist Fortuna Enterprise Music | http://bit.ly/PlaylistFEMusic Available download & streaming on : Spotify ♪ : coming soon .. Joox ♪ : coming soon .. Langit Musik ♪ : coming soon .. Youtube Music ♪ : coming soon .. Subscribe : http://bit.ly/SubsFortunaEnterprise Follow us : Facebook : Fortuna Interprise Instagram : @Fortuna_Enterprise FORTUNA ENTERPRISE's Youtube is under management of: dr.m, Indonesia's 1st Certified & Youtube MCN http://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm #HappyAsmara #Cidro2 #LaguKoplo
» » HAPPY ASMARA - CIDRO 2 [ Dj Remix ] ( ) Panas panase srengenge kui