MUSIK76

Download Musik Kesukaan Mu Disini
Lagu Barat Home Lagu Indo
CIDRO 2  ESA RISTY feat WANDRA | Music One |  - Musik76

Musik76: ©2021 Onenada Musik Nusantara Available on. JOOX : http://www.joox.com/id/album/3Zqm66h9FexZV1a8Esiw6A== Langit Musik : APPLE MUSIC : http://music.apple.com/id/album/cidro-2-feat-esa-risty-single/1554811117 DEEZER : SPOTIFY : http://open.spotify.com/album/72oOmFtjOGQNNM96ZUQ7fA Resso: TikTok: http://www.tiktok.com/music/Cidro-2-6930986885175871489 Subtitle On. Composed by. Didi Reog Lirik : Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku leloro – loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku keloro – loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Instagram : http://www.instagram.com/onenada_/ Facebook : http://www.facebook.com/One-Nada-My-Music-1659536347628235/ PEGASUS MANAGEMENT ARTIST. CP 082340110304 (Widi Prasetyo) Music Arranger : Wandra Restus1yan S.M Mixing & Mastering : Wandra Restus1yan S.M Studio Recording. ONE NADA MUSIC ONE (CP. 082340110304) Musisi. Keyboard : Mufly key Kendang Dut : Alvaro Kendang Jaipong : Ader Bass : imam baen Akustik 1 : Momon Akustik 2 : Rahmad Drum : Samsul Thanks : Allah SWT ONENADA TEAM Benteng Buah Naga (DRAGON cafe & resto) 5 WAKTU H. Herman H. Arif H. David 3day Video Production : Wong3productioN Cam 1. (Left) Reztu Firmansyah http://www.instagram.com/reztugrapher/ Cam 2. (Center) Gilang http://www.instagram.com/gilang_e.p/ Cam 3. (Right) Yoga http://www.instagram.com/yoga_ilham15/ Editing Video and Color Grading. @reztugrapher #CIDRO2 #EsaRisty #Wandra ONE NADA Record ©2021 ONE NADA Musik Nusantara
» » CIDRO 2 ESA RISTY feat WANDRA | Music One |