MUSIK76

Download Musik Kesukaan Mu Disini
Lagu Barat Home Lagu Indo
Tasya Rosmala ft Fendik Adella - Ati Dudu Wesi ( Video Lirik) OM Adella - Musik76

Musik76: #atiduduwesi #tasyarosmala #pendikadella #adella #hennyadella Artist : Tasya Rosmala ft Fendik Adella Songwriter : Gendru Nugraha Music : OM Adella Lirik (Ati Dudu Wesi) Ojo sak penakmu kowe ngelarani Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci Wes tak perjuangke seng mbok karepake Ning nyatane tresno mok anggep ra ono Aku iso lungo yen mbok sio sio Timbang soyo loro Ati iki dudu soko wesi Sek raiso saben dino mok larani Keloro loro neng njero dodo Nambah perih neng ati Ati iki dudu soko watu Sek raiso mbendino mok gawe tatu Tulung lereno timbang soyo ajur Aku tak trimo mundur Ojo sak penakmu kowe ngelarani Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci Wes tak perjuangke seng mbok karepake Ning nyatane tresno mok anggep ra ono Aku iso lungo yen mbok sio sio Timbang soyo loro Ati iki dudu soko wesi Sek raiso saben dino mok larani Keloro loro neng njero dodo Nambah perih neng ati Ati iki dudu soko watu Sek raiso mbendino mok gawe tatu Tulung lereno timbang soyo ajur Aku tak trimo mundur Tulung lereno timbang soyo ajur Aku tak trimo mundur
» » Tasya Rosmala ft Fendik Adella - Ati Dudu Wesi ( Video Lirik) OM Adella