MUSIK76

Download Musik Kesukaan Mu Disini
Lagu Barat Home Lagu Indo
Didi Kempot -Stasiun Balapan ( lirik video) - Musik76

Musik76: Didi Kempot -Stasiun Balapan ( lirik video) Artist/penyanyi : Didi Kempot Telah di buatkan lirik video oleh :#lyricsmusik Lirik: Ning stasiun balapan Kuto Solo sing dadi kenangan Kowe karo aku Naliko ngeterke lungamu Ning stasiun balapan Rasane koyo wong kelangan Kowe ninggal aku Ra kroso netes eluh ning pipiku Da dada sayang Da slamat jalan Janji lungo mung sedelo Jare sewulan ra ono Pamitmu naliko semono Ning stasiun balapan Solo Jare lungo mung sedelo Malah tanpo kirim warto Lali opo pancen nglali Yen eling mbok enggal bali Ning stasiun balapan Rasane koyo wong kelangan Janji lungo mung sedelo Jare sewulan ra ono Pamitmu naliko semono Ning stasiun balapan Solo Jare lungo mung sedelo Malah tanpo kirim warto Lali opo pancen nglali Yen eling mbok enggal bali Ning stasiun balapan Kuto Solo sing dadi kenangan Kowe karo aku Naliko ngeterke lungamu Ning stasiun balapan Rasane koyo wong kelangan. Terimakasih telah menyaksikan video ini sampai akhir jangan lupa subscribe chanel ini. #didikempot #lagujawa #lirikjawa
» » Didi Kempot -Stasiun Balapan ( lirik video)