MUSIK76

Download Musik Kesukaan Mu Disini
Lagu Barat Home Lagu Indo
MANTEPKE ATIMU - Loro Ati  - Lirik Video | Cover By Ganonk - Musik76

Musik76: '''Mantepke Atimu''' Loro Ati Original Video : http://youtu.be/rhRyH-2brqc lirik tak tulis roso sing ono ning dodo yo mung kowe sing tak tresno wujut ing roso sing tak jogo ati ra bakal ngeliyo kanggo kowe sing ono ning atiku iki tembang lagu kanggo sliramu esemmu nggawe aku tambah rindu opo koe ngerti karo rosoku yen pancen dalane aku karo sliramu terimo’o aku kanggo njogo uripmu percoyo’o aku janjiku kang suci tak jogo tekaning pati mantepke atimu yakinke rosomu tak jaluk katresnanmu cukup kanggo aku tak suwune restu marang wong tuomu matur setyo kanggo batir uripmu . . . . . . . . . #MantepkeAtimu #RembulaneAti #PilihanAtiku #LoroAti #Aftershine #GuyonWaton
» » MANTEPKE ATIMU - Loro Ati - Lirik Video | Cover By Ganonk