MUSIK76

Download Musik Kesukaan Mu Disini
Lagu Barat Home Lagu Indo
Denny Caknan - Los Dol ( Lirik) - Musik76

Musik76: Denny Caknan - Los Dol q lirik Limited Edition Lirik lagu Los Dol Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an Cek paket datane yen entek tak tukokne Tenan, dek, elingo, yen mantan nakokno- Kabarmu, tandane iku ora rindu Nanging kangen keringet bareng awakmu Tak gawe los dol, blas aku ra rewel Nyanding sliramu sing angel disetel Tutuk-tutukno chattingan karo wong liyo Rapopo, aku ra gelo Kok tutup-tutupi? Nomere mbok ganti Firasat ati angel diapusi Senajan mbok ganti tukang las Bakul sayur lan tukang gas Titeni, bakale ngerti (oh-ah-oh-eh) Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an Cek paket datane yen entek tak tukokne Tenan, dek, elingo, yen mantan nakokno- Kabarmu, tandane iku ora rindu Nanging kangen keringet bareng awakmu Kok tutup-tutupi? Nomere mbok ganti Firasat ati angel diapusi Senajan mbok ganti tukang las Bakul sayur lan tukang gas Titeni, bakale ngerti (oh-ah-oh-eh) Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an Cek paket datane yen entek tak tukokne Tenan, dek, elingo, yen mantan nakokno- Kabarmu, tandane iku ora rindu Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an Cek paket datane yen entek tak tukokne Tenan, dek, elingo, yen mantan nakokno- Kabarmu, tandane iku ora rindu Nanging kangen keringet bareng awakmu Nanging kangen keringet bareng awakmu Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an Cek paket datane yen entek tak tukokne Tenan, dek, elingo, yen mantan nakokno- Kabarmu, tandane iku ora rindu Nanging kangen keringet bareng awakmu Terimakasih untuk Subscribe, Like dan coment #losdol #liriklosdoldennycaknan #liriklosdol #dennycaknan #dennycaknanlosdol #lagulosdol #lagukoplo
» » Denny Caknan - Los Dol ( Lirik)