MUSIK76

Download Musik Kesukaan Mu Disini
Lagu Barat Home Lagu Indo
Syahiba Saufa ft. James AP - Cidro 2 | Panas Panase Srengenge Kui ( ) - Musik76

Musik76: from Syahiba Saufa ft. James AP 'Cidro 2'. Video Credits : Song Writed by Didi Reog Arranged by Lapis 7 Studio Video by BTS (Bima Tukang Shooting) Arranged & mixing by Fajar Harmey Download & Streaming : Joox : Comingsoon Spotify : Comingsoon Langit Music : Comingsoon ======================================== ♪ Lyrics : Cidro 2 Durung nganti garing Catu sing ning atiku Tego tegone sliramu Nambahi loro batinku Aku ora percoyo Nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto Yen sliramu kuwi cidro Panas panase srengenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging seh panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku keloro loro Ra bakal awakku iki Bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng njero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu ======================================== * For Job Contact our Management: WhatsApp : #SyahibaSaufa #JamesAP #Cidro2 #Lapis7Entertainment ** Follow Our Instagram Lapis 7 Entertainment 👉🏼 Subscribe : http://bit.ly/SubsLapis7Entertainment ℗ & © 2021 Lapis 7 Entertainment. All rights reserved. Jangan lupa untuk klik Like, Comment, Share, and Subscribe channel kami, aktifkan loncengnya agar kalian dapat notifikasi postingan terbaru dari Lapis 7 Entertainment. ========================================== Lapis 7 Entertainment's Youtube is under management of: dr.m, Indonesia's 1st Certified & Youtube MCN http://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm
» » Syahiba Saufa ft. James AP - Cidro 2 | Panas Panase Srengenge Kui ( )