MUSIK76

Download Musik Kesukaan Mu Disini
Lagu Barat Home Lagu Indo
Kediri Singapura – Difarina Indra ( Video Lirik) OM Adella - Musik76

Musik76: #KediriSingapura #difarinaindra #adella #hennyadella video cover by : http://www.youtube.com/watch?v=7Di-MeuVa2w Title : Kediri Singapura Writer : Poer Brigade Singer : Difarina Indra Music : Om Adella Lirik : Aku tresno neng sliramu Ibarat kopi karo susu Aku tresno neng sliramu Tak jogo sampek loncate nyowoku * Aku tresno neng sliramu Ibarat kopi karo susu Aku tresno neng sliramu Tak jogo sampek loncate nyowoku Aku sanggup ngenteni Kowe mulih teko luar negri Sing penting ojo sampek lali Janjimu neng alun alun Kediri Roso tresnoku ora bakal ilang Senajan awakmu neng perantauan Roso tresnoku ora bakal luntur Senajan awakmu neng Singapura Neng kediri aku tansah setyo ngenteni Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur Neng kediri aku tansah setyo ngenteni Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur (musik) Aku tresno neng sliramu Ibarat kopi karo susu Aku tresno neng sliramu Tak jogo sampek loncate nyowoku Aku sanggup ngenteni Kowe mulih teko luar negri Sing penting ojo sampek lali Janjimu neng alon alon kediri Roso tresnoku ora bakal ilang Senajan awakmu neng perantauan Roso tresnoku ora bakal luntur Senajan awakmu neng Singapura Neng kediri aku tansah setyo ngenteni Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur Neng kediri aku tansah setyo ngenteni Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur
» » Kediri Singapura – Difarina Indra ( Video Lirik) OM Adella