MUSIK76

Download Musik Kesukaan Mu Disini
Lagu Barat Home Lagu Indo
Vita Alvia

Musik76: Artis: Vita Alvia Lagu: Gusti Niki Kulo Songwriter: Galan Defriyan Lirik: Wis tak jajal nguatne Nompo gudo cubane Nganti kapan koyo ngene Pinginku sesandingan Karo wong sing tak sayang Selalu gagal mesti kelangan Koyo kopi tanpo gulo Mesti wae kroso pahite Nggayuh seneng ra tahu biso Mesti ono wae alangane Reff... Gusti niki kulo mung sak dermo Nyuwun padange dalan katrisnan Ugi pinaring katentreman Pados dalan jejodohan -------------------------------------------------------------------------------------------------------
» » Vita Alvia "Gusti Niki Kulo" Lirik Video