MUSIK76

Download Musik Kesukaan Mu Disini
Lagu Barat Home Lagu Indo
Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji ( Lyric Video) - Musik76

Musik76: Artist : Didi Kempot feat. Yuni Shara Title : Kapusan Janji Cipt : Didi Kempot Label : SKI Records Lirik Ning opo ono tresno Yen kudu pisah Ning opo Kowe seneng Yen gawe susah Lungamu gawe gelo nyikso atiku loro Aku wong isih Urip mbok anggep wis tanpo nyowo Ning opo Kowe janji Yen mung ngapusi Ning opo Kowe nong ati Yen mung ngelarani Tresnomu uwis ilang garing kegowo angin Yen ngerti koyo ngene kenal Kowe ora pingin Reff : Larane ati Iki nganti kapan ora ngerti Seprene ora ono wong sing nambani Larane ati Iki nganti kapan ora ngerti Marine Yen Kowe bakal ngugemi janjimu Apple Music : http://music.apple.com/id/album/kapusan-janji-feat-yuni-shara-single/1511344786 Spotify : http://open.spotify.com/album/2JNkJolUd8HbS1tm3uXhOl?highlight=spotify:track:3rJLCPBIY0HNGod3Gg5G5O Joox : http://www.joox.com/id/single/Se_OMMCx5v1fhooS6dagEA== YouTube Music: http://music.youtube.com/browse/MPREb_bkkxAkHw8F8 Album Terakhir Didi Kempot | 1. Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji : http://youtu.be/myBYGwR8ZSA 2. Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi : http://youtu.be/BGI2SBzKpO4 3. Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu : http://youtu.be/Ad_ZihpEOQg 4. Didi Kempot - Aku Kudu Piye : http://youtu.be/Wam1tGsBons 5. Didi Kempot - Cemoro Sewu : http://youtu.be/z0ZsC8iAuAc 6. Didi Kempot - Nelongso Ati : http://youtu.be/Yf6TowlFZ3w 7. Didi Kempot - Kerajang Tresno : http://youtu.be/_mVUa4bNTAQ 8. Didi Kempot - Fotomu : http://youtu.be/PZzMbj8SfmE 9. Didi Kempot - Kangen Ning Ati : http://youtu.be/lrg5dlMkT8g 10. Didi Kempot - Eling Tresnamu : http://youtu.be/7_5SBv5Y2mQ Copyright©SKI Records All rights reserved ------------------------------------------------------------------ #DidiKempot #KapusanJanji #YuniShara
» » Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji ( Lyric Video)